Entrevista a “La Dársena”, RNE

Entrevista a Radio Nacional de España - AQUÍ podeu recuperar l’entrevista que em va fer Jesús Trujillo al Programa La Dársena de RNE, amb motiu del meu nou CD, Piano Serenade, dedicat a l’obra per a piano sol de Richard Strauss i editat pel segell Aglae Música. A l’entrevista parlem, a més de la figura d’Strauss, de com neix la idea d’aquest CD, de totes les obres per a piano d’Strauss, de les idees que em suggereix aquesta música i alguna altra anècdota. POdeu Escoltar o descarregar l’audio del programa AQUÍ.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>