28 de Setembre, 2022: Recital al Palau de la Música

ALEX ALGUACIL, PIANO

28 de Setembre, 2022 – Palau de la Música Catalana: Recital al Palau de la música catalana, dins el cicle Palau Piano. Obres de Fdez-Barrero, Strauss i Granados. Seguint amb la presentació del meu darrer CD, Piano Serenade, editat per Aglae Musica i dedicat a l’obra per a piano sol de Richard Strauss, aquest recital inclourà una sel.lecció de les seves Peçes per a piano op. 3 i els seus Stimmungsbilder op. 9. Aquestes obres seràn  precedides d’una obra d’estrena absoluta de Marcos Fernandez Barrero titulada Scenes, basada en les Goyescas de Granados que deconstrueix alguns dels seus temes i ritmes. Precisament a la segona part escoltarem una àmplia sel.lecció de les Goyescas de Granados, amb obres de la Suite Los Majos Enamorados però també altres obres que no són pròpiament de la famosa suite però sí formen part de l’univers”Goyesc” de Granados. VENDA D’ENTRADES.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>