Crítica a la Revista Musical Catalana.

Piano Serenade – Revista Musical Catalana

Crítica – “Alex Alguacil mostra a Ständchen un gran poder d’evocació, un clima somiador i un bell lirisme. (…) A les Cinc Peces opus 3 desgrana molt bé cada frase, des de l’introvertit Andante, passant pel graciós Allegro vivace scherzando, fins a l’expressivitat del Largo, on Alguacil extreu tota la poesia. (…) A la Sonata op. 5 Alguacil ressalta una lectura d’ampli tractament orquestral, reflexives per moments, amb un bell i encantador cantabile, però incloent moments més dramàtics i apassionats, com l’Allegretto final. Conclou l’Album Stimmungsbilder, on Alguacil extreu una àmplia paleta de colors, subtileses, felixibilitat de pulsació i fantasia. Cal destacar una malenconiós An Einsamer Quelle o una somiadora i lliure Traümerei. (…) Ressaltar les extenses i magnífiques notes de mà que es poden descarregar. CRÍTICA COMPLETALLIBRET CD

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>