Mini Gira Japó 2023

Mini Gira Japó 2023

Juny/Juliol 2023 – El mes de juny i juliol el pianista Alex Alguacil, visitarà el Japó per dur a terme dos concerts i una masterclass al Tokyo College of music. La masterclass, fruit del conveni entre el Conservatori Superior del Liceu i el Tokyo College of music, tindrà lloc el dia 23 de Juny i estarà enfocada en la música de compositors espanyols i catalans. Els recitals seràn el dia 30 de juny al Lilis Hall de Yokohama i el dia 6 de Juliol al Liu Mifune Art Museum de Okayama. El programa dels recitals estarà format per Goyescas de Granados i obres dels compositors Benet Casablancas, Salvador Brotons, Joan MagranéMarcos Fernandez Barrero. Aquest és el segon cop que Alex Alguacil fa una masterclass al Tokyo College. L’anterior vegada va ser el 2017, on la masterclass va estar enfocada en la música d’Albeniz, Falla i Antoni Soler, tenint molt bona rebuda i despertant l’interès del centre nipó per altres músiques de compositors espanyols, com Mompou, Montsalvatge i música de compositors contemporanis. Entrades Lilis Hall aquí. El passat 1 de juny Alex Alguacil va ser entrevistat al programa “Tots els matins del món” de Catalunya Música on va poder parlar de les activitats que durà a terme al Japó. Podeu recuperar l’entrevista aquí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>