30 de Març, 2023: Auditori Can Roig i Torres

Strauss & Granados: Goyescas, suite completa

30 de Març, 19h – Recital a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona. A la primera part música de Richard Strauss. Una selecció de les peces per a piano. Aquestes obres de joventut estan influenciades pel llenguatge de Mendelssohn i Schumann, però mostren ja trets de l’estil de Strauss, entre ells, trets simfònics i de vegades operístics. La segona part dedicada a la suite completa de Goyescas de Granados, obra cimera de la literatura pianística espanyola, plena de drama i passió, i que va ser traslladada al gènere de l’òpera pel mateix autor. Aquest concert forma part dels concerts homenatge a Alicia de Larrocha al centenari del seu naixement. Entrades

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>