Piano Serenade a la revista Melómano

Cinc estrelles per a Piano Serenade a la revista Melómano

Crítica – “(…) Alex Alguacil aprofita la claredat melòdica de la veu principal d’aquestes peces per oferir-nos versions amenes i profundes alhora. El seu llenguatge és un desplegament sonor que captiva l’oient. Del bloc corresponent a l’opus 3 en ressaltem la varietat dinàmica, que mostra un piano, mezzopiano i mezzoforte condimentats també per un rubato natural. Res sona monòton a les mans d’Alguacil, que dóna vida a una música transparent. (…) A més, els recursos tècnics de l’intèrpret contribueixen a l’excel·lència de peces, com l’última d’aquest opus, que aconsegueix brillants acords i una fugida central d’admirable musicalitat. (…) Alguacil propicia en aquest opus 9 aquest clima meditatiu on és possible fer i contemplar la música. Sonata molt completa (…) superb l’Andante, que combina una tensió i un equilibri propicis; Scherzo la flexible agògica del qual guanya en els seus trets de dansa ràpida; i un Finale de ric fraseig que permet aconseguir varietat en cada motiu repetit i que crea el cabal per a una conclusió triomfant.” LLEGIR CRÍTICA COMPLETA LLIBRET CD

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>