PIANO SERENADE a REVISTA ENDERROCK

PIANO SERENADE ENTRE ELS 10 MILLORS DISCOS DE CLÀSSICA DEL 2022

REVISTA ENDERROCK – Un any més, el jurat especialitzat vinculat a la revista 440 Clàssica&Jazz, s’ha encarregat d’atorgar el Premi Enderrock 2023 a millor disc de música clàssica, i configurar una llista amb els altres nou discos més ressenyables publicats entre l’1 de desembre de 2021 i el 30 de novembre de 2022. Piano Serenade ha estat inclòs en la llista d’enguany, on també hi ha hagut formats de cambra, simfònics, instruments sols, lírica i també revitalització del patrimoni històric. Llista dels 10 millors discos catalans de música clàssica del 2022. LLEGIR NOTICIA

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>