VIDEO PRESENTACIÓ DE PIANO SERENADE

VIDEO PRESENTACIÓ DE PIANO SERENADE

Piano Serenade AQUÍ podeu veure el video de presentació de Piano Serenade, el meu nou CD dedicat a la música per a piano de Richard Strauss, publicat per Aglae Música. En aquest video parlo de la motivació darrera d’aquest CD i de la música que conté. Faig un petit repàs i introducció de les tres grans obres que conformen aquest enregistrament: les Cinc peçes per a piano op. 3, Sonata per a piano Op. 5 i Stimmungsbilder, op. 9. Totes elles obres influenciades per l’estil de Shumnann i Mendelssohn, amb alguns trets de Beethoven, però que ja mostren alguns aspectes distintius del que seria l’Strauss posterior, fins i tot característiques que apareixen a les seves obres més avançades. Podeu veure el video AQUÍ. Si voleu més informació sobre el CD i la seva música per a piano podeu descarregar el PDF-llibret del CD, AQUÍ. I si voleu escoltar el CD a SPOTIFY podeu fer-ho AQUÍ.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>