Concert comentat a l’Auditori de l’Orfeó Gracienc

Auditori Orfeó Gracienc – Programa Pau i Guerra: Liszt i Prokofiev; Dilluns 8 d’Abril, 20h Concert pedagògic i comentat que presenta obres de gran contrast. D’una banda, una obra de PAU, les Consolacions de Liszt, 6 peces a mode de nocturns, íntimes, reflexives i amb una gran càrrega espiritual, que neixen d’una mateixa idea musical que es repeteix i transforma al llarg de les 6 peces. D’altra banda, una obra de GUERRA, la Sonata No. 6 de Prokofiev, la primera de les 3 sonates de Guerra del compositor rus, obra mestra del seu opus i que ens transporta a un món esgarrifós i bèl·lic. Com a nexe entre aquests dos mons, una sèrie de Visions Fugitivesde Prokofiev, miniatures que presenten petits universos amb diferents caràcters i estats d’ànim i que presenten a petita escala tot el potencial compositiu del seu autor.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>