Recital Inaugural al Cicle Rosa Sabater

Cicle de concerts Rosa sabater: “Aquest any s’inaugurarà el XXVII “Cicle de Concerts Rosa Sabater 2018″ amb un recital de piano a càrrec de l’pianista Alex Alguacil. El reconegut pianista, hereu de la tradició pianística del nostre país i format a Nova York, ens oferirà un programa basat en obres de Liszt, Rakhmàninov, Prokófiev, Mompou, Montsalvatge i Granados. El concert tindrà lloc el dia 7 de juliol a les 19: 30h a la sala Maria Roser Carrau de l’Espai cultural Can Bisa, Vilassar de Mar.”

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>