CRÍTICA: “Un concert de la nostra música amb rigor i emoció”

Revista Musical Catalana – Roberto Benito - Obres de Brotons, Casablancas, Mompou, Granados i Falla.  Palau de la Música. Alex Alguacil, piano. 17 d’Agost de 2015. “De vegades l’interès d’un concert radica en el nom i la personalitat de l’intèrpret, en d’altres pel lloc emblemàtic on es du a terme i, en altres ocasions, més rares, pel programa que s’escolta. La conjunció de les tres es va donar en el magnífic concert que el pianista Àlex Alguacil va oferir al Palau de la Música Catalana el 17 d’agost passat corresponent al cicle Estiu al Palau, gràcies al maridatge entre la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i la Fundació Mas i Mas, en el 13è San Miguel Mas i Mas Festival. El viatge que ens va oferir aquest pianista de la terra va ser un recorregut per la literatura pianística dels segles XX i XXI, des del folklorisme de Granados i Falla fins al misticisme de Mompou o la contemporaneïtat de Casablancas i Brotons. Tot un regal que cal agrair en gran manera a aquest concertista, ja que és molt inusual escoltar un programa íntegre de música espanyola i catalana als nostres auditoris, omplerts sempre de música forana, i d’altra banda amb el rigor i l’emoció amb què van ser interpretades.(…) No es tracta d’oferir molt de qualsevol cosa, sinó d’oferir molta qualitat com la regalada per l’art del pianista Àlex Alguacil”  Llegir crítica completa

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>