Spanish Fantasy a Chicago

Pianoforte Foundation, Chicago.  ”Pianoforte foundation presenta “Spanish Fantasy”, un recital de piano a càrrec d’Alex Alguacil. El pianista interpretarà obres de Haydn, Manuel de Falla i l’estrena de la Sonata per a piano No. 1 de Salvador Brotons, recentment composada i dedicada al pianista,. Nascut a Barcelona, Alguacil ha tocat a escenaris de Nord-Amèrica, Europa i Japó. El seu recital al Carnegie Hall va ser descrit com “un dels recitals més destacats de la temporada” per la New York Concert Review Magazine, i al seu debut amb la Orquestra Simfònica de Barcelona va ser qualificat com a un “pianista brillant”. Alguacil ha actuat extensament pels Estats Units, amb orquestres com la Vancouver Symphony Orchestra i la Bergen Philharmonic Orchestra, a sales com el mencionat Carnegie Hall, el CAMI Hall o el Merkin Hall, entre d’altres. Actualment prepara l’enregistrament de la obra completa per a piano de Salvador Brotons, la qual serà editada pel segell Columna Música. Més info.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>