CRÍTICA: “Interpretació de primer ordre”

REVISTA CD COMPACT – Lluís Trullén. Festival de Torroella de Montgrí. Granados: La Maja y el Ruiseñor; El Fandango del Candil; F. Chopin: Dos Poloneses; Brotons: Impromptu Op 37; Liszt: Sonata en Si menor. “Amb un programa brilliant i de gran exigència tècnica realitzava el seu debut al Festival de Torroella el pianista Àlex Alguacil, fent gala d’unes qualitats tècniques i musicals força prometedores. Alguacil és un pianista que mostra una gran fiabilitat tècnica , que mai s’arronça davant els passatges de més complexitat, ans el contrari, sembla esperar aquests passatges per exposar tot el seu potencial musical, de so i de força. (…) Alguacil va penetrar el món de la Sonata en Si menor de Liszt amb una indubtable solvencia, amb un inqüestionable coneixement  de tot el que comporta abordar un dels cims de la literatura romàntica universal: l’essència, profunditat, poesia, reflexió o majestuositat, vehemencia o arrebatament apareixien conseqüentment durant el transcurs de la seva versió. Una interpretació de primer ordre que segurament Alguacil anirà moldejant a través de futures interpretacions que succeixen durant la vida d’un intèrpret. (…) Un pianista amb un futur inqüestionable.”

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>