CRÍTICA: “Un recital molt impressionant”

Crítica de MUNDOCLÁSICOJuan Krakenberger. Festival Internacional de Cambrils. 4 d’Agost de 2010. Brotons: Dedicatories op. 112; Alexander Scriabin: Sonata No. 3 en Fa sostingut menor; Manuel De Falla: Cuatro piezas españolas y Fantasia Baetica. “Confesso que sento el nom d’Alex Alguacil per primera vegada, però confío que no sigui la última. Perque no hi ha dubte que és un pianista amb enormes recursos tècnics, i això ho va demostrar amb escreix amb aquest difícil programa. Les seves notes biogràfiques expliquen que va passar anys a Nova York, on es va fer un nom com a ambaixador de la música catalana i espanyola. És evident que a ell li agrada la època post-romàntica o moderna.(…) Essent així, va tenir l’honor d’estrenar una obra recent de Salvador Brotons, (…) la versió em va semblar impecable, transmetent Alguacil de cada peça el clima buscat per l’autor. (…). Davant els insistents aplaudiments del públic, ens va regalar dues propines: la primera, La Milonga del Ángel d’Astor Piazzolla, i la segona, la cèlebre Dansa de la Vida Breve de Falla. Bons contrastos dinàmics i molta energía van fer que al final de la segona peça hi hagués una tancada ovació. Havíem presenciat un recital molt impresionant.” Crítica completa.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>