Tres estrenes al festival ‘Nits de Clàssica’

Festival Nits de Clàssica – Tres estrenes destaquen en aquest recital de piano al claustre de la catedral de Girona dins el marc del festival Nits de Clàssica. D’una banda la primera audició estatal de dues obres dels grans compositors W.A Mozart i Johannes Brahms; Albumblatt en la menor de Johannes Brahms, trobada l’any 2011, és una peça de joventut el tema de la qual va ser utilitzat anys més tard en el seu Trio per a trompa. Allegro molto “del Signore” W.A Mozart, descoberta l’any 2012, és una petita peça composada quan el compositor només tenia 11 anys. D’altra banda, l’estrena de Carícies cap al blanc, d’Hector Parra, en el segon encàrrec que li fa el Festival, és una obra basada en el procés pictòric de l’artista Gerhard Richter. El recital es completarà amb Visions Fugitives de Sergey Prokofiev, Trois Pastorelles de Francis Poulenc i una segona part dedicada al bel canto pianístic de Frederic Chopin. Més info.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>