MÚSIQUES EN L’OBLIT. NOVA DATA!!! 28 de Novembre 2020

ALEX ALGUACIL, ROGER PADULLÉS, MONTSERRAT SERÓ

Dissabte 28 de Novembre, 2020. Ateneu Barcelonès – Concert per l’Associació Joan Manén. La investigació musical del nostre patrimoni significa per l’Associació fer una recerca constant en els fons conservats per institucions públiques, però també i sobretot és descobrir tresors amagats en fons privats que encara no han vist la llum i es troben en mans dels seus familiars. Amb aquest concert us descobrirem alguns d’aquests tresors recentment descoberts i homenatjarem a músics catalans molt poc coneguts l’obra dels quals ens ha estat oferta pels seus descendents. Descobrirem un enigmàtic cicle de Santiago Hortensi, cançons del musicòleg Miquel Querol, del periodista musical Artur Menéndez Aleixandre, del director d’orquestra i professor Joan Pich Santasusana, del pianista Tomàs Buxó i de dos importants mestres del Conservatori Municipal de Barcelona com van ser el matrimoni Margarida Orfila i Frederic Alfonso. Completarà el programa cançons d’autors relativament més coneguts com Baltasar Samper, Cristòfor Taltabull, Xavier Gols o Mercè Torrents entre d’altres. Una ocasió única per reviure la memòria d’alguns dels músics que han contribuït a desenvolupar la cultura musical del nostre país durant el segle xx. Més info i compra d’entrades

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>