Alex Alguacil a Japó: debut-presentació a Tokyo

Instituto Cervantes Tokyo - Debut d’ Alex Alguacil a Tokyo! Amb motiu de l’aniversari entre els dos països, un recital de piano a l’Instituto Cervantes presentant algunes de les obres i compositors més representatius del repertori pianístic espanyol i català: Manuel de Falla, Albeniz, Mompou i Montsalvatge. En el que serà el seu recital de presentació davant el públic nipó, Alex Alguacil interpretarà també obres del compositor Salvador Brotons, incloses en seu darrer treball discogràfic, enregistrat a Nova York i editat recentment per Columna Música: The Complete piano music of Salvador Brotons. Divendres 11 d’Abril de 2014, 19h.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>