EL SEGLE XX PER A FLAUTA I PIANO. NOVA DATA!!! 23 d’Octubre, 2020

ALEX ALGUACIL   &
CHRISTIAN FARRONI

23 d’Octubre, 2020- Auditori Can Roig i Torres

Schnittke, Bartók, Hindemith, Prokoflev: quatre compositors de segle XX, quatre estètiques, tres nacionalitats, dues transcripcions i dues obres originals. Per al nostre estrena ens endinsem en el laberint de el so modern. El naixement dels nacionalismes, les reaccions a l’expressió romàntica, la lluita contra les idees polítiques extremistes, el redescobriment de la música popular i la indiferència del gran públic cap als estereotips de la música clàssica, van impulsar gairebé amb violència noves formes de creativitat i d’investigació acústica i instrumental. En l’enorme diversificació estètica i programàtica de segle XX, la flauta torna a ser un dels instruments protagonistes per la ductilitat del seu so i la possibilitat d’expansió de les seves tècniques interpretatives. Més info i entrades

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>