Recital Inaugural del 2º Curs de piano Can Roig i Torres

Auditori Can Roig i Torres – 5 d Juliol 2019, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona – Obres de Haydn, Chopin, Mompou, Montsalvatge i Granados. Programa que presenta a la primera part peces que es desenvolupen al voltant de la idea de variacions, -Variacions en fa menor de Haydn- i les variacions / transformacions de l’material musical -Ballada No 4 de Chopin-. Les dues peces en la mateixa tonalitat -fa menor- adquireixen caires dramàtics, cadascuna din dels seu estil. Separant-les, el petit Nocturn en Si Major de Chopin, on ens presenta un diàleg / triangle amorós que també acabarà en drama. La segona part comença amb la irònica i humorística Sonatine pour Yvette de Montsalvatge, segueix amb els Suburbis, obra de Mompou amb tocs impressionistes, per acabar amb la Maja y el Ruiseñor i El Pelele, dues escenes de les Goyescas de Granados.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>