2n Curs d’ Interpretació pianística a Can Roig i Torres

- Dirigit a estudiants i professors de tots els nivells. – El curs tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres de el 8 a l’12 de Juliol.- El curs s’inaugurarà amb un recital a càrrec d’Alex Alguacil el dia 5 de juliol. (Els alumnes tindran entrada lliure). – Els alumnes actius rebran 3 classes de 60 minuts. Una d’elles amb la professora convidada. – A l’acabar el curs es farà una petita audició / concert compartit d’alumnes. – Els alumnes tindran aules d’estudi disponibles. inscripció: – Alumne actiu, 190 euros (170 euros alumnes de Can Roig i Torres) – Alumne oient, 50 euros Documentació per formalitzar la matrícula – Biografia – Fotocòpia DNI – Resguard de l’ingrés en el compte ES36 2.038 6889 69 6000088940, concepte “Curs piano CRT “- Butlletí d’inscripció degudament omplerta (sol·licitar per email) Enviar la documentació per email a curspianocrt@gmail.com abans de l’20 de juny.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>