Recital a Girona – Auditori Viader. Casa de Cultura

El proper divendres 23 de març de 2018 a les 20:00 h. el pianista Alex Alguacil donarà un recital a l’Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona. Alex Alguacil interpretarà les 6 Consolaciones de Franz Liszt, la Sonata nº6 Salvador Brotons (obra dedicada a l’intèrpret), dos preludis de Sergei Rachmaninoff i la Sonata nº 6 de Sergei Prokofiev, obra gravada pel pianista en el seu últim disc. Les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir de manera anticipada a través del següent enllaç. També es podran comprar el mateix dia del concert si no s’han esgotat.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>