1er Curs d’Interpretació pianística a Can Roig i Torres

Entre els dies 9 i 12 de juliol tindrà lloc el 1r Curs de Piano Can Roig i Torres impartit pel pianista Alex Alguacil. El curs està dirigit a estudiants i professors de tots els nivells i tindrà lloc a l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet. Els alumnes Actius rebran 3 classes de 60 minuts. A l’acabar el curs es farà una petita audició / concert compartit de l’alumnat. Els alumnes tindran aules d’estudi disponibles. inscripció: Alumne actiu, 190 euros (170 euros *) Alumne oient, 50 euros * Alumnes de Can Roig i Torres. Cal enviar la següent documentació per formalitzar la matrícula: -biografia -Fotocòpia DNI Resguard de l’ingrés a l’compte Quant ES90 0049 4721 25 2416916511, concepte “CURS PIANO CRT” -Butlletí d’inscripció degudament omplerta (Sol·licitar per email) Enviar la documentació per e -mail a la Direcció curspianocrt@gmail.com Abans de l’20 de juny.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>