Nou Llançament discogràfic – The Complete piano Works of Salvador Brotons

Salvador Brotons, The Complete Piano Works (1975-2011). Enregistrat a Nova York i editar pel segell Columna Música, aquest nou treball discogràfic recull les composiciones per a piano de Salvador Brotons. La presentació oficial tindrá lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya i serà coordinada per Núria Viladot, de Columna Música. També comptarà amb la presència del mateix compositor, Salvador Brotons, qui parlarà sobre la música, i Alex Alguacil, el qual oferirà una petita actuació amb sel.leccions del CD: els 3 Nocturns “alla Chopin” i la Sonata per a piano No.1, escrita i dedicada al pianista. Més info.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>