Acte de Presentació de CD – 9 de Febrer

Presentació oficial de CD – 9 de Febrer, 19:30 – Centre Sant Pere Apòstol – Barcelona -Presentació oficial del meu nou CD, amb obres de Sergei Prokofiev, la seva Sonata No. 6 i les seves Visions Fugitives. L’acte tindrà lloc el proper 9 de Febrer a l’Auditori del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona, al costat del Palau de la Música. Entrada 5 Euros. L’acte constarà d’una xerrada-presentació a càrrec meu i d’un representant d’Aglae Música, el segell discogràfic que ha editat el disc. Després hi haurà una breu actuació amb obres del CD i al finalitzar l’acte hi haurà una copa de cava pels assistents. El disc serà a la venta per 10 euros.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>