Nou CD!! Sergey Prokofiev: Sonata No. 6 & Visions Fugitives

Nou CD!! Sergey Prokofiev: Sonata No. 6 & Visions Fugitives. Editat per Aglae Musica – Nou treball discogràfic, íntegrament dedicat a la música de Sergei Prokofiev que, coincidint amb el 125è anniversari del seu neixament, sorgeix de l’experiència i treball de diversos anys d’estudi amb mestres de l’escola russa afincats a Nova York. La seva primera Sonata de Guerra, la Sonata No. 6, una obra amb una carga dramàtica de proporcions èpiques que ens presenta un mon agressiu, tumultuós i de plena inseguretat, il.lustrant les tensions del conflicte de la segona guerra mundial; sens dubte una de les obres de referència de la literatura pianística del segle XX. D’altrabanda, i com a contrast, el cicle complet de Visions Fugitives, petites obres de caràcter imaginatiu i improvisatori que mostren una àmplia gama de sentiments i caràcters, alguns d’ells mai expressats en música anteriorment, com el sarcasme, el cinisme o la ironia, trets característics d’un dels compositors més irreverents del segle XX. Escoltar preview

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>