Concerts d’estiu amb la OSCyL i la OBC

Solista amb la Orquesta Sinfónica de Castilla y León.

Crítica de Mundoclasico – José del Rincón. Rachmaninoff: Rapsòdia sobre un tema de Paganini, Op. 43. Otoño Musical Soriano. 16 de Setembre de 2011: September 16th 2011. “La segona de les orquestres convidades va ser la Sinfònica de Castilla y Lleó, que després de diversos anys d’apatía va recuperar el so dels seus millors temps gràcies a la labor del jove director britànic Andrew Gourlay, recent guanyador del concurs de direcció de Cadaqués. Gourlay va acompanyar esplèndidament a aquest fabulós pianista que és Alex Alguacil, no tan conegut com hauria de ser fora de la seva Catalunya natal. Junts van oferir una versió precisa, fluïda, clara i energética de la Rapsòdia sobre un tema de Paganini, una de les obres més famoses de Rachmaninoff però menys programada que els seus concerts segon i tercer.

Solista amb la Orquestra Simfònica de Barcelona

Palau Congressos Tarragona: Alex Alguacil va ser el pianista escollit per a l’estrena de Echoes, toccata per a piano i orquestra del compositor Xavier Pagès, amb la Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya. La obra, guanyadora del concurs Internacional de composició de Tarragona va ser dirigida per Paul Mann. Alex Alguacil, que va debutar amb la OBC en un concert de subscripció durant la temporada 2006-07 amb el Concert per a piano No. 3 de Sergey Prokofiev, va interpretar també el Concert per a piano i orquestra No. 3 en do menor de L.V Beethoven. Més info.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>