Video: Prokofiev, Visions Fugitives Op. 22

Sergey Prokofiev – Visions Fugitives Op. 22 – Les Visions Fugitives de Prokofiev són un fascinant grup de peces que va néixer de l’estil compositiu espontani de l’autor, el qual solia anotar petites idees musicals quan se li acudien per anar-les treballant i ajuntar-les més endavant. El 1915 va compondre cinc d’aquestes petites obres i l’any següent 6 més. El 1917 va afegir les nou restants, donant forma a aquest grup de 20 miniatures, que inclouen diferents caràcters i ambients si s’interpreten individualment, però que també mostren una seqüència lògica quan s’interpreten íntegrament. Veure Video

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>